Rezultati ankete na Fight Siteu: Čak 74 posto vjeruje da je GGG oštećen!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.09.2018 12:59h Autor:

Gennady Golovkin

Niti revanš između Gennadyja Golovkina i Canela Alvareza nije morao proći bez repova. Nakon što smo u prvom meču 2017. godine vidjeli “Draw”, a mnogi su vjerovali da je Kazahstanac trebao slaviti, u drugom dvoboju su suci odlučili pobjedu dati puno mlađem Meksikancu.

Mnogi su u tome vidjeli prevaru jer smatraju da Canelo nije bio bolji protekle subote u boksačkom mega meču koji je obilježio vikend. Dapače, mnogi su meč bodovali za GGG-a iako su dva suca meč vidjeli 115-113 (Za Canela), a jedan je bodovao 114-114.

U našoj najnovijoj anketi smo vas pitali za vaše mišljenje: “Je li Golovkin zaista oštećen u revanšu?”

U samo nekoliko proteklih dana anketa je sakupila impresivnih 1200 glasova koji jasno pokazuju kako većina posjetitelja Fight Sitea smatra da je Kazahstanac zaista oštećen.

Točnije čak 47 posto je odgovorilo “Da, Golovkin je bio bolji i trebao je pobijediti.” Kada tome pridodate drugi najpopularniji izbor u ponuđenim odgovorima koji je glasio “Trebalo je završiti neriješeno”, a koji je dobio dodatnih 27 posto, dolazite do zbroja od 74 posto glasova onih koji smatraju da je meč krivo bodovan.

15 posto je onih koji dvoboj prošle subote nisu mogli pogledati pa se nisu mogli niti izjasniti o tome tko je bio bolji. I na koncu je tek 11 posto glasova je otišlo na odgovor “Ne, Alvarez je zasluženo slavio”!

Za sada nije poznato hoćemo li gledati i treći obračun Gennadyja “GGG” Golovkina i Saula “Canela” Alvareza. No, poznavajući Oscara de la Hoyu i njegov talent za biznis i dobru zaradu, nije nemoguće da početkom 2019. svjedočimo i trećem meču. Možda bi tako bilo i najpoštenije!

Rezultate ankete možete prokomentirati ispod članka, a mi se svima koji su sudjelovali zahvaljujemo na utrošenom vremenu.

Je li GGG oštećen u revanšu s Canelom?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI