Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Revolucija u boksu: Cijeli Golden Boy tim napušta PPV platformu | Fight Site

Revolucija u boksu: Cijeli Golden Boy tim napušta PPV platformu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.10.2018 18:40h Autor:

Oscar De La Hoya

Nakon što je Canelo Alvarez potpisom ugovora sa streaming platformom DAZN u potpunosti napustio PPV platformu prodaje prijenosa, napuštanje PPV-a objavio je Oscar De La Hoya u ime svih boraca njegove promotorske kuće “Golden Boy”.

Golden Boy je do sada surađivao s HBO televizijom, a nakon njihove najave napuštanja boksa, postalo je neizvjesno putem čega će se emitirati boksački mečevi te promotorske kuće. Prije nekoliko dana je ugovor s DAZN-om potpisao Canelo Alvarez, nakon čega njegovi mečevi, barem u idućih pet godina, više neće biti pojedinačno naplaćivani, nego će biti dostupni svim pretplatnicima tog servisa uz mjesečnu naknadu od deset dolara.

Sada je čini se s DAZN-om sve dogovorio i Oscar De La Hoya, barem se to tako može zaključiti po onome što je danas izjavio medijima.

“Mislim kako je najvažnije misliti na fanove. U ovo vrijeme, kada trebaš platiti preko 100 dolara da bi gledao farsu Mayweathera i McGregora ili baletni nastup Mayweathera i Pacquiaoa, vrijeme je da kažemo da je dosta. Pristupite DAZN-u, našim novim partnerima u Golden Boyu, koji u potpunosti mijenjaju ovaj cijeli sport”, rekao je De La Hoya.

Nedavno je ugovor s DAZN-om, za emitiranje u Americi, potpisao i Eddie Hearn, odnosno priredbe Matchroom Boxinga će se “preko bare” također moći pratiti uz pretplatu na njihov servis.

“Od sada ćete moći gledati najbolje Canelove borbe, Anthonya Joshuu ili bilo kojeg drugog boksača iz Golden Boya za samo devet dolara mjesečno. Ovo uistinu mijenja naš sport, a također je u pitanju i nevjerojatno dobar ugovor za Canela. Također, ovo je dovelo Golden Boy u situaciju da možemo potpisati bilo kojeg boksača koji nema ugovor niti s jednim promotorom. Potpisom za Golden Boy, boksači će automatski imati veliku priliku da ih gleda cijeli svijet. DAZN će emitirati preko sto mečeva godišnje. Osim toga, vjerojatno najbolji dio ovog ugovora je što sada imamo priliku tako blisko surađivati s Matchroom Boxingom.”

Matchroom Boxing je trenutno najjača europska promotorska kuća i pod svojih okriljem ima boksače poput Anthonya Joshue, Tonya Bellewa, Oleksandra Usyka, Dillian Whytea, Kella Brooksa ili Callumaa Smithe. Što se tiče Golden Boya, oni na svom rosteru osim Canela imaju boksače poput Jaimea Munguie, Angela Acoste, Davida Lemieuxa, Jorgea Linaresa, Alberta Machada i Spikea O’Sullivana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI