Radonjić: Želim se vratiti pobjedama nakon Jurkovića

K1 / Boks 11.10.2011 12:55h Autor:

Goran Radonjić

Jedan od najboljih crnogorskih boraca, Goran Radonjić, kao što smo već početkom mjeseca ukratko najavili, vraća se u ring nakon poraza koji je doživio u Beogradu boreći se s Hrvatom Igorom Jurkovićem.

Radonjić se 22. listopada bori u Rusiji na priredbi W5 Grand Prix. Prvenstveno mu je za protivnika bio namijenjen Rus Alexander Sizov u kategoriji do 86 kilograma, no kako javljaju crnogorski mediji to je promijenjeno.

Radonjić će se boriti po K-1 pravilima u teškoj kategoriji, a novi protivnik mu je Nadir Gadjiev. Radi se o aktualnom muay thai prvaku Rusije, a na svjetskom prvenstvu prije dvije godine osvojio je i srebrnu medalju.

Radonjić je sa svojim timom veći dio priprema odradio u Nizozemskoj trenirajući u nekima od najpoznatijih tamošnjih dvorana. “Maksimalno sam spreman nakon priprema u Nizozemskoj, a posljednjih desetak dana priprema odradit ću u Podgorici. Želim stići do pobjede i vratiti se pobjedničkom nizu nakon poraza od Jurkovića. Ovo mi je iznimno značajan meč, a organizatore sam primorao da me pozovu na borbu svojim sjajnim nastupom u Moskvi u veljači kad sam pobijedio Bjelorusa”, rekao je Radonjić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI