Provjerili smo tko je favorit u najvećem “bare knuckle” meču u povijesti

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.05.2019 16:50h Autor:

Paulie Malignaggi i Artem Lobov

Prilično očekivano, bivši svjetski boksački prvak Paulie Malignaggi je priličan favorit u boksačkom meču bez rukavica koji će 23. lipnja odrditi protiv bivšeg UFC-ovca Artema Lobova.

Dvojac je ovog tjedna zabavljao borilačku javnost gotovo bizarnom press konferencijom na kojoj je Malignaggi najprije udario Lobova mikrofonom po glavi, da bi ga zatim u nastavku druženja s medijima i – pljunuo. No, sve to je bez ikakve sumnje odradilo dobar medijski posao za njega i za Bare Knuckle FC promociju koja stoji iza organizacije ovog do sada najvećeg “bare knuckle” meča u povijesti.

Odlučili smo provjeriti u online kladionicama tko je favorit u očima “bookmakera”. S obzirom na svoj boksački “background” ne čudi da je Malignaggi priličan favorit u odnosu na MMA borca. U ovom trenutku kladionice nude od 1.33 pa sve do 1.40 na pobjedu bivšeg boksača, a na slavlje “Ruskog malja” možete dobiti od 2.75 pa sve do 3.25.

Do ovog velikog i vrlo intrigantnog meča je točno mjesec dana pa je za očekivati manje promjene u tečaju kako se dvoboj bude približavao. Mi ćemo vas o njima, dakako,  izvijestiti.

Paulie Malignaggi vs. Artem Lobov 1.33 – 3.25

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI