Pronađeno beživotno tijelo bivšeg Gloryjevog prvaka! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 25.11.2016 10:21h Autor:

Marc de Bonte

Skoro pa tri tjedna trajala je potraga za Marcom de Bonteom, a jučer je policija iz kanala Wilhelmina u gradu Oirschot izvukla tijelo za koje nizozemski mediji javljaju da pripada bivšem Gloryjevom prvaku u velter kategoriji.

Podsjetimo, 26-godišnjak je nestao u noći s 4. na 5. studenog kada napustio svoju dvoranu te se iz Belgije zaputio prema Nizozemskoj gdje mu živi djevojka kod koje se u konačnici nije ni pojavio. Ona je tada pozvala policiju, a dan kasnije je pronađen njegov auto u Bestu, nedaleko od njene kuće.

Nakon što je u kanalu Wilhelmina jedan čovjek s broda uočio beživotno tijelo i pozvao policiju, isto je izvučeno te je nakon tri sata istrage policija obavijestila članove de Bonteove obitelji kako je 99% posto sigurna da je riječ o njegovom tijelu. Mjesto s kojeg su ga izvukli, nalazi se otprilike dva kilometra dalje od onog gdje je pronađen njegov automobil.

Vijest o smrti borca potresla je borilački svijet koji će de Bontea, rođenog 27. veljače 1990. godine, najviše pamtiti po 2014. godini kada je stigao do Gloryjeve titule u velter kategoriji. Belgijski je kick-boksač tada svladao Karapeta Karapetyana na Glory 16 eventu. Tijekom karijere je ostvario 84 pobjede uz 10 poraza i jedan neodlučeni ishod.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI