Pročitajte Mirkovu izjavu s Facebooka

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 09.03.2014 13:46h Autor:

Mirko Filipović

Nakon jučerašnjeg nastupa na Glory 14 eventu u Zagrebu, gdje je poražen od Remya Bonjaskog, Mirko Filipović nije davao izjave medijima. No, zato je danas objavio Facebook status u kojoj je iznio ono što mu je u tom trenutku bilo na duši.

Mirkov status, uz male gramatičke ispravke, prenosimo u cjelosti:

"Pozdrav svima. Zahvaljujem se na porukama podrške, koje sam dobio i prije i poslije borbe. Vjerujem da ste svi vidjeli što se dogodi i kako je na kraju sve ispalo. Smatram da nisam zaslužio ovakvo suđenje u svom gradu, ali što je tu je. Žao mi je i Bonjaskog, da budem iskren, nakon borbe se rasplakao i rekao da mu je pobjeda možda i poklonjena, ali da nije zaslužio zvužduke nakon svoje oproštajne borbe i jedne veličanstvene karijere. Mislim da su ljudi više zviždali odluci sudaca nego njemu, no što je tu je.

Neću se sada zamarati i nervirati oko odluke sudaca, ali smatram da je u najgorem slučaju trebala biti extra runda kako pravila i nalažu. A u njoj je Remy ne bi dobro proveo, jer je već u trećoj bio na izmeku snage, ali dobro sad. Danas je novi dan i to je iza mene, a za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Sama priredba je bila pravi spektakl, borbe su bile sjajne i vjerujem da je publike zaista uživala. "

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI