Profi boksač koji je sparirao s McGregorom promijenio priču: Ima šanse protiv Floyda!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.06.2017 10:22h Autor:

Chris Van Heerden & Conor McGregor

U nedostatku bilo kakvih dokaza o tome kakav je Conor McGregor zaista boksač, borilački mediji su pribjegli recikliranju starih vijesti pa su se sjetili bivšeg IBO I IBF prvak Chrisa Van Heerdena koji “se proslavio” snimkom sparinga s Conorom McGregorom.

Bivši IBO prvak: Izvan forme sam McGregora gađao po volji, on nema snagu da nokautira Mayweathera!

Podsjećamo, sporan sparing je najprije editiran od strane tima McGregor kako bi UFC prvak izgledao što bolje, da bi zatim profesionalni boksač izbacio svoju verziju koja ide više njemu u prilog.

U najnovijem intervjuu za ESPN, Van Heerden je objasnio zašto je uopće izbacio sporni sparing u eter.

“Zato što su ljudi tvitali i pričali o tome kako će Mayweather imati velikih problema pogoditi Conora McGregora. Ja sam profesionalni boksa. I htio sam stati na stranu svog sporta. Htio sam samo da svima bude jasno da su smiješni. Ako ja mogu pogoditi Conora, onda mi ne možete reći da Floyd Mayweather to ne može”, objašnjava boksač i dodaje:

“Bilo bi smiješno od mene reći da Conor nema nikakvu priliku, da nema šanse. Da, on ima nešto malo šansi izvesti ovo. On je borac, on je MMA borac. Može pogoditi snažan udarac. Može se to dogoditi. Ovo je borba i u ringu će biti dva borca. Prilika je tu. Tako da ne mogu reći da ima 0 posto šansi pobijediti Floyda i napraviti najveće iznenađenje u povijesti sporta. Da, ima šanse. Prema mom mišljenju, koje neću promijeniti, Mayweather će pobijediti u tom meču.”

Kakav je odnos danas Van Heerdena i McGregora?

“Za njega imam samo poštovanje. Nema tu zle krvi. Mislim da je fenomenalan. Osim toga, on je kontra gard što mu ide u prilogu. Posjeduje i snagu udarca. Nisam bio fasciniran tom snagom, nisam je osjetio. Ali opet, nismo imali 10-uncne runavice tako da ima malo šansi napraviti to iznenađenje.”

“Ja nisam sparing partner Conora McGregora. Ja nisam dio kampa. Nisam bio plaćen pomoći McGregoru jer nisam sparing partner već svjetski boksač. Pomogau sam mu jer sam vidio da dobro rade. Znao sam da će meč između McGregora i Mayweathera vjerojatno biti realiziran, vidio sam energiju, vibru, vjerovao sam da je to to. Da će se dogoditi i iskoristio sam šansu. McGregor je fenomenalan sportaš. Vlada UFC-u. Apsolutno vjerujem da je s treningom postao još bolji boksač. Definitivno je postao bolji. Samo govorim činjenice”, zaključuje bivši svjetski prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI