Problematični bivši boksač pronađen mrtav!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.05.2015 14:09h Autor:

Tony Ayala

Bivši profesionalni boksač Tony Ayala jr. je pronađen mrtav u San Antoniu u Zarzamora Street Gymu, dvorani koju je vodio sa svojom braćom. Prvi izvještaju govore da se radi o srčanom udaru.

Ayala je bio velika boksačka nada. Kao tinejdžer se pojavio na naslovnici Sports Illustrateda kao jedan od boksača koji su nastupili na eventu koji su 1981. prevodili Ray Leonard i Thomas Hearns.

No nije sve bilo tako blistavo. Veliki problemi sa zakonom su obilježili njegov život. Više puta je provaljivao u kuće, bio je registriran kao seksualni prijestupnik te je osuđen na 35 godina zatvora. Priznao je konzumiranje kokaina pred tri posljednja meča.

1999. je pušten iz zatvora te je nastavio boksačku karijeru, no ne zadugo. 2000. je uhićen zbog provaljivanja u kuću i silovanja njene vlasnice te je tom prilikom dobio metak u rame. 2004. je zaustavljen od strane policije jer je brzo vozio, a policajci su u njegovom automobilu pronašli heroin i pornografske videe, zbog čega je osuđen na 10 godina.

2014. je pušten iz zatvora te je počeo pomagati svojoj braći u Zarzamora Street Gymu, koju su naslijedili od svog pokojnog oca.

Ayala nikad nije postao svjetski prvak iako je ostvario 31 pobjedu i 2 poraza. Luis Ramon "Yori Boy" Campas je prvi boksač koji ga je pobijedio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI