Problem s dvoranom?! Ice Cube pretekao Mayweathera i McGregora za termin!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.06.2017 13:51h Autor:

T-Mobile-Arena_Hero_with-sign-c84c979b02

Meč je dogovoren, svi detalji su na papiru, potpisi su uredni, javnost je saznala da će boksački mega meč pratiti 26. kolovoza u T-Mobile areni u Las Vegasu. Sve je zabetonirano.  Čak su i ulaznice puštene u prodaju…

No, je li zaista meč Mayweathera i McGregora u T-Mobile Areni završena priča?

Britanski mediji tvrde da i nije. Naime, problem i dalje navodno postoji upravo s dvoranom koja je odabrana ispred MGM Grand Arene zbog znatno većeg kapaciteta, a time i mnogo veće zarade. Slavni raper Ice Cube je na isti datum već rezervirao istu dvoranu i to za svoju BIG 3 košarkašku ligu. Iako očito traju pregovori između dvije strane da se termin prepusti velikom boksačkom spektaklu, tabloid TMZ tvrdi da BIG 3 neće tako olako prepustiti termin.

U međuvremenu su puštene i ulaznice u prodaju za meč Mayweathera i McGregora, kao da je stvar riješena. U isto vrijeme BIG 3 nastavlja promovirati svoj event na isti datum.

Za sada nije poznato koji su to uvjeti ili ustupci koje Ice Cube traži od organizatora za prepuštanje termina. Dana White, koji predvodi promociju meča, se za sada nije očitovao o ovom pitanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI