Prisjetimo se vjerojatno najveće pobjede u karijeri Badra Harija (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.11.2016 23:43h Autor:

badr-hari

Samo je dva i pol tjedna ostalo pred kickboxing spektakl između Barda Harija i Rica Verhoevena, no ovim putem ćemo se podsjetiti Harijeve vjerojatno najveće pobjede u karijeri.

Bio je to meč iz svibnja 2009. godine, kad se Hari u ringu nizozemskog It’s Showtimea našao oči u oči s najuspješnijim K-1 teškašem u povijesti. Hari je par mjeseci ranije doživio poraz u finale K-1 turnira, prije svega za račun svoje nagle naravi, no ovdje je uspio odraditi senzacionalan nastup i osvojiti svoj zapravo jedini pravi naslov prvaka neke promocije u dosadašnjoj karijeri.

Schilt je u prvih 45 sekundi dva puta završavao u knock downu te je poražen prekidom kada je sudac primijetio da nije u stanju nastaviti. Tako je došlo do vjerojatno najveće Harijeve pobjede i najtežeg Schiltovog poraza u karijeri ove dvojice teškaških superzvijezda. Schilt se za ovaj poraz osvetio sedam mjeseci kasnije, u finalu K-1 Grand Prixa, također vrlo brzim nokautom. No, ovo će ipak ostati meč koji fanovi bolje pamte, posebno oni koji navijaju za marokanskog “zlatnog dečka”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI