Predsjedniku SuperKombata u Japanu prijetili smrću!

K1 / Boks 16.10.2012 13:27h Autor:

Eduard Irimia s borcima

Predsjednik jedne od trenutno najboljih K-1 organizacija na svijetu, Eduard Irimia, našao se proteklih dana ugrožen prijetnjama smrću koje pristižu iz Nizozemske.

SuperKombat je nedavno objavio svoju veliku suradnju s K-1 organizacijom i pružio im pomoć u realizaciji njihovog World Grand Prixa te je nekoliko njihovih boraca nastupilo protekle nedjelje u Tokiju, kako u prestiž borbama, tako i u samom turniru teškaša.

Točni motivi i razlozi prijetnje smrću nisu nam poznati, no pretpostavlja se da se radi upravo o tome što su neki borci pronašli svoje mjesto među 16 boraca u K-1 turniru, odnosno problem je u tome što za neke očito ipak nije bilo mjesta.

Irimia je podnio prijavu policiji s obzirom da se radi, kako kaže, o osobi vrlo bliskoj kriminalnom miljeu i koja je već više puta bila predmet istraga. "Ne bojim se same prijetnje, no ipak postoji određena opasnost za same naše priredbe koje ćemo organizirati u budućnosti. Ukoliko se ta osoba javno ispriča, ja ću svoju prijavu povući i smatrati to samo jednim trenutkom nervoze", rekao nam je čelni čovjek SuperKombata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI