Potvrđeno: U Opatiji odličan meč Verunice i Štrucla!

K1 / Boks 16.02.2013 17:08h Autor:

Rok Štrucl

Opatija Fight Club u petak je uspio finalizirati sve detalje oko održavanja još jedne borbe na Opatija Fight Nightu 5 u sklopu SuperKombat europskih kvalifikacija.

Njemački borac Mohamed Belazaar, koji se pokazao najboljim na nedavnim javnim probama u Dortmundu, obavijestio je organizatora da neće na vrijeme biti spreman za nastup u Kristalnoj dvorani te je zbog toga dogovoreno s predsjednikom SuperKombata, Eduardom Irimijom, da umjesto njega nastupio odlični slovenski teškaš Rok Štrucl.

Njegov protivnik bit će zadarski borac Ante Verunica, koji iza sebe ima već poprilično veliko iskustvo te nema sumnje kako će njih dvoje pružiti odličnu borbu 23. veljače u Opatiji.

Štrucl je trebao imati meč početkom ožujka u Trstu, no tamošnji mu je organizator zbog problema sa sponzorima odlučio otkazati nastup, pa će biti i više nego dovoljno spreman za meč na OFN-u 5.

Prije samo nekoliko dana je objavljeno da će Štrucl i službeno biti rezervni borac za SuperKombat eurospke kvalifikacije, a nije trebao predugo čekati da uskoči kao zamjena.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI