Poturak: Znam sve promotore, no jedino Zovko i Fight Channel mogu organizirati K-1 WGP na nivou!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.01.2013 21:24h Autor:

Dževad Poturak

I najbolji bosanskohercegovački kick boksač, Dževad Poturak, je prokomentirao domaćinstvo Zagreba K-1 World Grand Prix Finalu. "BH Machine" je u razgovoru za portal Borba.ba posebne pohvale poslao na račun Orsata Zovka i Fight Channela, koji, prema njegovim riječima, jedini mogu organizirati ovakav event na vrhunskom nivou.

"Posebno me veseli što je 'Fight Channel' s Orsat Zovkom dobio ovu manifestaciju. Dobro poznajem Superkombat, kao i ostale organizacije jer sam sa svima surađivao i mislim da to nisu spremni napraviti kao što će to organizirati 'Fight Channel'. To govorim jer dobro poznam Orsat Zovka i znam kakav je on entuzijast i kakav će sektakl napraviti", izjavio je Poturak dodavši da će i on nastupiti u jednoj od super borbi.

"Što se tiče mog meča sve je dogovoreno, samo ako ne dođe do nekih promjena jer s Japancima se nikad ne zna. Još uvijek se ne zna ime protivnika, ali moguće da će biti  Alexy Ignashov, Freddy Kemayo ili Vitali Akhramenko.", zaključio je Poturak.

Više informacija o tome tko će nastupiti u super mečevima Grand Prixa, znat će se nakon press konferencije koja je najavljena za idući tjedan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI