Poturak: Nema mjesta na Balkanu iz kojeg mi nije došla čestitka! (FOTO)

K1 / Boks 24.03.2013 11:33h Autor:

Dževad Poturak

Dževad Poturak u Zagrebu je ovog mjeseca nastupio na K-1 World Grand Prix Finalu u rezervnom meču turnira, a neočekivano je dobio priliku nastupiti u polufinalu nakon što je Badr Hari zadobio težu ozljedu stopala tijekom četvrtfinalnog okršaja protiv Zabita Samedova.

Poturak je imao vrlo malo vremena kako bi se pripremio za meč protiv Ismaela Londta koji je ipak slavio bez većih problema, no Dževad je definitivno zaslužio pljesak zbog svoja dva nastupa u Areni Zagreb.

"Malo je reći da je bilo fantastično u Areni. Hvala dragom Bogu, a onda hvala i Orsatu Zovku. Bog mu dao zdravlja što je Hrvatsku, ali i cijeli Balkan učinio ponosnim, važnim i sretnim. Zaista nije bilo mjesta na Balkanu odakle me nisu zvali i čestitali mi. Vidio sam u dvorani mnogo svojih navijača iz Bosne i Hercegovine, ali za mene je također navijalo puno Crnogoraca, Slovenaca, Srba, Makedonaca i naravno Hrvata. To je moj najveći uspjeh i ja sam presretan", rekao je Dževad o nastupima pred čak 15 tisuća gledatelja u Zagrebu.

Podsjetimo, prije nego što je Dževad dobio priliku u polufinalu protiv Londta, u rezervnoj borbi turnira sudačkom je odlukom pobijedio znatno težeg Sergeija Lascenka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI