Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Potez Boba Sappa koji zaslužuje pljesak! | Fight Site

Potez Boba Sappa koji zaslužuje pljesak!

K1 / Boks 25.06.2012 06:41h Autor:

Bob Sapp (screenshot)

 Američki borac Bob Sapp prilikom ugovaranja jednog od svojih mečeva uvjetovao je pristanak na borbu time da organizator priredbe uplati 500 dolara za pomoć pri liječenju njegova kolege Garryja Goodridgea.

Bob Sapp posljednjih mjeseci jedan je od najkritiziranijih boraca na svijetu zbog svoje prakse ulaska u ring ili kavez što je češće moguće i obično predaje meča nerijetko već i u prvoj minuti. No, jedan njegov potez ovih dana je ipak zaslužio pljesak.

Garry Goodridge legenda je borilačkog sporta, a prije dvije godine borio se i u Hrvatskoj, kada ipak u meču protiv Igora Mihaljevića baš i nije oduševio publiku. No, u posljednje vrijeme nije mu lako, bori se protiv teške bolesti – kronične traumatične encefalopatije, koja je uzrokovana brojnim zadobivenim udarcima u glavu tijekom karijere. Za svoju bolest saznao je prije svega nekoliko mjeseci.

Sapp je odlučio prilikom ugovaranja jedne od svojih idućih borbi uvjetovati organizatoru da mora uplatiti 500 dolara za pomoć Goodridgeu, što je organizator i učinio.

O svemu je javnost obavijesti upravo Goodridge. “Samo bih vam želio otkriti koliko je Bob Sapp sjajan čovjek. Danas je prihvatio borbu, a jedan od uvjeta je bio da se uplatio 500 dolara za moje liječenje. Ovo ne smije proći nezamijećeno. Hvala ti Bobe, tvoje srce i pamćenje je veliko koliko i sam ti”, napisao je Garry na jednom inozemnom forumu proteklog vikenda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI