Porezni problemi mogli bi natjerati Mayweathera na još jedan povratak (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.10.2017 20:16h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Iz upućenih izvora dolaze vijesti kako bi Floyd Mayweather Jr. ipak uskoro još jednom mogao u ring i to zbog razloga koji bi rijetko tko očekivao, zbog financijskih problema.

Prema informacijama koje su se proširile sportskim medijima, Mayweather duguje minimalno 22 milijuna dolara poreza iz 2015. godine, a postoji mogućnost kako to nije sve. Gledajući da je najuspješniji boksač u povijesti veliki potrošač, niti činjenica da je procijenjen na oko 600 milijuna dolara te da je za meč protiv Conora McGregora zaradio 300 milijuna, možda mu nije dovoljna da zadovolji svoje potrebne nakon što isplati dugovanja.

Ne zna se niti u kakvom je stanju Mayweatherova tvrtka Mayweather Fitness and Boxing, pa čak postoji mogućnost da mu je i ona stvorila minus, budući da je podosta uložio u taj posao. Informaciju o njegovom povratku prenio je i britanski boksač Amir Khan, koji već godinama pokušava ući s njim u ring, pa je tako prozvao Mayweathera i ovog puta.

Na kraju, video koji je Floyd objavio na Instagramu daje informaciju kako on ozbiljno trenera, pa bi se čak dalo reći da na vreći izgleda bolje i spremnije nego u meču protiv McGregora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI