Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Evo gdje večeras možete pogledati polufinalne mečeve Filipija i Miluna | Fight Site

Evo gdje večeras možete pogledati polufinalne mečeve Filipija i Miluna

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.06.2019 15:06h Autor:

Marko Milun i Toni Filipi

Marko Milun i Toni Filipi danas će nastupiti u polufinalnim mečevima Europskih igara, u boksačkom turniru super teške i teške kategorije. Saznali smo gdje ćete mečeve moći popratiti.

Marko Milun u svoje će polufinale i meč protiv Viktora Vykhrysta krenuti od 16 sati, dok će Toni Filipi po svoj nastup u finalu krenuti od 21 sat. Njega čeka susret s Muslimom Gadzhimagomedovim, koji je prva dva meča na turniru uvjerljivo dobio. Oba naša boksača ulaze u mečeve kao autsajderi, no to je samo podatak na papiru. Obojica ispred sebe imaju devet minuta u ringu, tijekom kojih će imati priliku napraviti dovoljno da bi sutra ili prekosutra dobili priliku boriti se za zlato.

Hrvatska boksačka publika imat će priliku popratiti njihove mečeve, budući da je Hrvatska radiotelevizija odlučila ih prikazati. Iz Minska će se javiti od 20 sati i 50 minuta te će se meč Tonija Filipija moći pogledati u živo. Najavljeno je kako će odmah nakon toga prikazan i nastup Marka Miluna.

Filipi i Milun jedini su od sedam hrvatskih boksačkih predstavnika u Minsku koji su prošli prvo kolo, a sad imaju priliku to dodatno nadograditi. Broncu su obojica osigurali, no naravno da time nisu zadovoljni. Sve dok su “živi” u turniru razmišljaju samo o zlatu i to je onaj pravi stav. Bez njega vjerojatno ne bi bilo niti ovog rezultata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI