Pojavila se prva neslužbena najava za supermeč između Lomachenka i Rigondeauxa (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 02.10.2017 22:21h Autor:

Lomachenko vs. Rigondeaux

Nešto više od dva mjeseca ostalo je do novog boksačkog “megameča”, zapravo jednog od najvećih mečeva u lakšim kategorijama u posljednjih nekoliko godina. Vasyl Lomachenko i Guillermo Rigondeaux ulaze u ring Madison Square Gardena.

Ovaj meč između dva svjetska prvaka te dva ponajbolja amaterska boksača u povijesti održava se 9. prosinca u Madison Square Gardenu. Rigondeaux za ovu borbu odlazi dvije kategorije iznad svoje te će napasti Lomachenkovu WBO titulu junior lake/super perolake kategorije.

O kvaliteti ova dva boksača dovoljno govore njihovi rezultati i trofeji. Lomachenkov amaterski skor je 396-1, a taj jedini poraz je dva puta osvetio. Osvojio je dva olimpijska zlata te je dva puta bio svjetski i jednom europski prvak. Rigondeaux je također vlasnik dva olimpijska i dva svjetska zlata, a njegov je amaterski skor 463-12-2. Pet je centimetara niži i osam godina stariji od Lomachenka, no to ne bi trebala predstavlja preveliki problem, ponajviše zbog njegovog stila koji se zasniva na brzini i munjevitim kontrama.

Ovaj promo koji vam donosimo nosi naziv “Master vs. Master” i to je zapravo najbolji opis onoga što nas čeka i čemu se neizmjerno veselimo. Uživajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI