Pogledajte što se događalo prije, tijekom i nakon fantastičnog meča Grovesa i Eubanka Jr. (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.02.2018 21:11h Autor:

Chris Eubank Jr. i George Groves

Sjajan borilački vikend, u kojem smo mogli pratiti nekolicinu uzbudljivih događaja, svakako je posebno začinio boksački spektakl u Manchesteru, odnosno polufinale World Boxing Super Series turnira super srednje kategorije, između Georgea Grovesa i Chrisa Eubanka Jr.

Kao nakon svakog meča, WBSS ekipa zadužena za PR i popratne materijale, objavila je video pod imenom “The Day After”, u kojem prikažu sve najbolje dijelove onog što su snimili prije meča, tijekom meča te nakon meča, što jako podsjeća na UFC-ov “The Thrill And The Agony”.

Ovdje tako pratimo razmišljanja boraca o samom meču, ali i neke aktivnosti koje su prije istog odradili. Tako je npr. Eubank odradio dio treninga s nekoliko mladih nogometaša Manchester Uniteda i svakako je zanimljivo vidjeti kako im prenosi svoje znanje. Pratimo i snimke s otvorenog treninga pred fanovima, kao i ono što se događalo na press konferenciji, vaganju te u svlačionicama prije meča.

Kraj video posvećen je onome nakon meča, gdje možemo vidjeti kako se Groves nosio s ozljedom ruke koju je doživio, a čujemo i kako Eubank razmišlja o onom što je učinio. On je uvjeren kako je napravio dovoljno za pobjedu u ovom meču, čiji je krajnji ishod djelomično podijelio boksačke fanove. O meču se i danas još uvijek priča i piše o Britaniji, no nema se vremena vraćati na ono što je bilo, jer već za četiri dana slijedi drugo polufinale, ono između Jurgena Braehmera i Calluma Smitha.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI