Pogledajte snimku pressice i pročitajte izjave sudionika o K-1 WGP Finalu! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.01.2013 16:26h Autor:

K-1 WGP finale

U Zagrebu je u srijedu s početkom u  13 sati održana službena konferencija za medije na kojoj su otkriveni parovi četvrtfinala K-1 World Grand Prixa.

Na "pressici" su uz glavnog organizatora Orsata Zovka bili i borci Mirko Filipović, Hesdy Gerges te Zabit Samedov.

Producent priredbe Orsat Zovko je rekao: "Sigurno pred nama nije lagan posao. Ali možemo napraviti event koji će biti prenošen u 120 zemalja svijeta i kojega se K-1 neće sramiti."

Hrvatski favorit Mirko Filipović također je govorio o nastupu pred domaćom publikom:
"Pripreme su daleko odmakle. Za boksački dio će mi pomoći Stipe Drviš, a tu su i moji stalni sparing partneri Mladen Brestovac i Igor Mihaljević. Nastup pred domaćom publikom stvara dodatni pritisak, ali i dodatni motiv. Laska mi što me drže za favorita, ali ovo su sve mlađi momci željni i gladni slave i premije. U svakom slučaju to će biti noć za pamćenje, dat ću sve od sebe, "poginut ću" za taj pojas, a neka pobijedi najbolji. Ovo je definitivno najveći kick boks turnir na svijetu, održava se u mom gradu i to je nešto neprocjenjivo."

Hesdy Gerges dobro poznaje našu zemlju u kojoj je ljetovao posljednjih nekoliko godina i trenirao s hrvatskom Muay Thai reprezentacijom.
"Sretan sam što se finale održava u Hrvatskoj koja mi je među nadražim zemljama. Ovo je odličan turnir i moraš biti spreman za svakog protivnika. No, ne sumnjam da ću pobijediti sve. Početkom 2012. imao sam osobnih problema i nisam se dobro borio i izgubio sam tri zaredom, no krajem godine sam se vratio i sad je sve ok. 15.3. bit ću na sto posto. Moj trener Thom Harinck ima kuću u Hrvatskoj. Bio sam kod njega prvi put prije tri godine i zaljubio se u zemlju i zavolio ljude. Dolazim ovamo svake godine trenirati i zabavljati se."

Zabit Samedov borit će se s Australcem Benom Edwardsom: "Ben je veći od mene, ali ja sam brži i eksplozivniji i namjeravam ga napasti od prve minute."

Ulaznice kreću u prodaju od prvog veljače, a ulaznice se kreću od 100 kuna na više.

Pogledajte snimku i otkrijte detaljnije što prisutni borci misle o svom protivniku, ali i još mnogo detalja o ovom spektaklu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI