Pogledajte najbolje trenutke meča i zavirite iza kulisa spektakla Usyk vs. Gassiev (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.07.2018 12:24h Autor:

Gassiev vs. Usyk

U subotu smo mogli pratiti sjajan finalni meč svjetske boksačke serije između Murata Gassieva i Oleksandra Usyka. Sada vam WBSS kroz odličan dokumentarni uradak nudi uvid u sve što se događalo tijekom meča, kao i ono prije te nakon njega.

Usyk je u meču odradio fantastičnih 12 rundi, nakon čega je neupitno bilo tko će biti pobjednik te automatski time i prvi apsolutni prvak u povijesti lakoteške (cruiser) kategorije profesionalnog boksa. No, ovaj meč je ponudio puno više od samog okršaja u ringu. Uvijek je zanimljivo pogledati kako to sve izgleda “iza kulisa”, a WBSS nam nudi upravo takav uvid u stanje.

Video u trajanju 25 minuta donosi nam najbolje trenutke meča, ali i ono što se u Moskvi događalo od ponedjeljka, kada je zapravo službeno započeo “Fight Week”. Možemo vidjeti što je koji boksač očekivao prije meča, kako je isti najavio te kako je bio zadovoljan samom pripremom. Organizacija je bila vrhunska, a fanovi i mediji su s veseljem pričekali ovakve dvije boksačke veličine

Boksačka poezija Oleksandra Usyka! Poigrao se s Gassievim i postao apsolutni prvak kategorije

Kroz ovaj video imate priliku proživjeti meč u kojem je jedan morao doživjeti svoj prvi poraz i to u najvažnijem meču u životu. Kroz meč možemo pratiti ono što su govorili kutevi, a posebno je zanimljivo vidjeti što je Gassievu govorio njegov trener Abel Sanchez, koji nikako nije mogao biti zadovoljan onim što je radio njegov boksač. No, Gassievu je tek 24 godine i nema sumnje kako će na porazu naučiti možda i više nego što bi bilo da je pobijedio. Također imate priliku vidjeti kako je izgledalo u svlačionicama nakon meča.

Video se nalazi ispod teksta!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI