Pogledajte najbolje trenutke Lomachenkovog školovanja Rigondeauxa (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.12.2017 17:33h Autor:

Rigondeaux vs. Lomachenko

Još uvijek se sabiru svi dojmovi impresivnog nastupa Vasyla Lomachenka protiv Guillerma Rigondeauxa. Ukoliko ste gledali taj meč, vjerojatno ste ga pogledali još jednom. Ukoliko niste, jednostavno morate pogledati barem ova dva videa s najboljim dijelovima.

Šteta da je ovaj meč potrajao samo šest rundi jer jednostavno je bilo užitak gledati ono što je Ukrajinac radio do sada neporaženom Kubancu. Lomachenko je u potpunosti potvrdio svoj nadimak “Hi Tech”, a Rigondeaux nije uspijevao niti pobjeći iz kanodade udaraca. Tek kada bi pomislio da se može odmoriti, Lomachenko mu je već bio “u licu”.

Rigondeaux je meč predao nakon šest rundi, odnosno nije htio nastaviti meč. Prvobitno su se pojavile informacije kako je u pitanju bila ozljeda šake, odnosno lom. Danas se pojavila informacija kako je šaka bila samo natučena i to je razočaralo fanove Kubanca, ali i boksačke analitičare koji su u velikom broju smatrali kako Rigondeaux ima sve potrebno za doći do pobjede nad Ukrajincem. Na kraju je bio u potpunosti izdominiran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI