Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pogledajte muay thai nokaut o kojem priča cijeli svijet (VIDEO) | Fight Site

Pogledajte muay thai nokaut o kojem priča cijeli svijet (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.06.2018 17:58h Autor:

screenshot

Jučer je na poznatom tajlandskom Rajadamnern stadionu održan borilački event na kojem se dogodio nokaut o kojem od tada bruji cijeli borilački svijet,  uz epitete poput onog da je u pitanju nokaut godine, a neki čak kažu i jedan od spektakularnijih muay thai nokauta posljednjih godina.

Borili su se izvjesni Chalawan Por Onnut i Rambong Leesoranka, a u pitanju je bio meč u kategoriji do 54 kilograma, no ne mora vas zavaravati podatak da su u pitanju tako lakši momci, jer ovo je svakako jedan od najbrutalnijih nokauta koje smo u posljednje vrijeme mogli vidjeti. A u tajlandskim muay thai ringovima brutalni nokauti nisu uopće rijetka pojava.

Odvijao se sam kraj četvrte runde borbe, kad je Rambong napao Chalawana, pokušavajući ga dovesti bliže konopcima. Ipak, u jednom trenutno Chalawan pogađa čistim laktom u glavu, na to veže udarac nogom u tijelom, da bi sve završio prednjim ubodnim udarcem točno u bradu.

O borbi ne moramo govori više ništa, a zapravo niti ne znamo puno o samim sudionicima niti o turniru koji se održavao. Ono bitno nalazi se u dva videa ispod vas, a vjerujemo kako ćete ovo sigurno pogledati nekoliko puta jer je u pitanju prava borilačka umjetnost. Neki bi rekli umjetnost kakvu je moguće vidjeti samo na Tajlandu.

Objavu dijeli jucao21 (@jucao21)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI