Pogledajte meč Melvina Guillarda u boksu bez rukavica (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.07.2017 19:14h Autor:

Melvin Guillard u društvu Marka Martinjaka

Melvin Guillard napao je ovog vikenda svjetsku titulu u boksu bez rukavica, promocije UBBAD. Pogledajte kako je izgledao njegov meč protiv domaće zvijezde Jimmya Sweeneya.

34-godišnja bivša UFC-ova zvijezda je (22 borbe u promociji) je nastupila na istom eventu gdje je pojas prvaka obranio naš Marko Martinjak. On je napao pojas u svojoj kategoriji, gdje ga je čekao domaći borac Jimmy Sweeney. Iako kod UBBAD-a baš i nema puno borbi koje odlaze do sudačke odluke, ova dva čvrsta borca su ipak odradila cijelo propisano vrijeme te pristupila sudačkoj odluci. Njen ishod vam nećemo otkriti, ukoliko želite pogledati meč.

UBBAD je inače sve popularnija promocija, koja je s ovim eventom po prvi puta zakoračila u veliku londonsku UBBAD Arenu, a sve više poznatih svjetskih boraca odlučuje se iskušati u ovoj borilačkoj disciplini, koja je zapravo jedna od najstarijih borilačkih disciplina uopće, ali do sada je nitko nije pokušavao promovirati na ovaj način, odnosno globalizirati dalje od ulica i pješčanih površina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI