Pogledajte McGregorov svečani dolazak u Vegas: “Bit će u nesvijesti unutar jedne runde!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.08.2017 14:41h Autor:

Screenshot

Prije nego što se na pozornici pojavio Floyd Mayweather, svoj svečani dolazak u Las Vegas je odradio i UFC prvak Conor McGregor. Irac je to učinio na nešto manje grandiozni način nego “The Money”, a iako je bio okružen svojim timom, njegova svita je bila kudikamo manje brojna od one bivšeg svjetskog boksačkog prvaka.

Mayweatherov grandiozan dolazak u Las Vegas (VIDEO)

No, McGregor je zdržao visok stil kod odabira odjeće za ovaj poseban trenutak. Ovaj put se odlučio na ljubičasto odijelo i kravatu za razliku od Mayweathera koji se ponovno odlučio za manje službenu kombinaciju. Kada se napokon probio do pozornice, McGregora je dočekao mikrofon i obraćanje okupljenim novinarima, uzvanicima i ostalim znatiželjnicima.

“Miran sam i hladan, kao i svaki put prije meča. Spreman sam odraditi posao koji moram. Fizički sam spreman, oštar i nabrijan”, rekao je u uvodu McGregor i dodao:

“Mayweather će biti u nesvijesti unutar jedne runde.”

U Las Vegasu se ponovno pojavio velik broj irskih fanova. McGregor je zamoljen da prokomentira i tu činjenicu…

“Las Vegas je Irska, mi smo vlasnici Vegasa. Dobro ćemo se zabaviti i to je to. Irci me dolaze podupirati, nema boljih od Iraca, preuzet ćemo čitav ovaj sport.”, zaključuje UFC šampion i najveća svjetska MMA zvijezda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI