Pogledajte fotografije s vaganja Ante Bilića i Srbina Ajetovića

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.11.2011 21:00h Autor:

Ante Bilić i Geard Ajetović (Photo by KBK Ameno)

Danas je u njemačkom Cuxhavenu održano i službeno vaganje uoči sutrašnjeg obračuna našeg najboljeg boksačkog profesionalca Ante Bilića i Srbina Gearda Ajetovića.

> Bilić: Jedva čekam meč s Ajetovićem!

Nije krivo za reći da će ovo biti jedan od najtežih ispita u karijeri splitskog boksača koji je za sada kao profesionalac ubilježio 25 pobjeda i samo dva poraza. Za 26. slavlje trebat će biti bolji protiv vrlo neugodnog Ajetovića što je ujedno i posljednja prepreka za dobivanje prilike za europski naslov u EBO organizaciji.

“Srbin Ajetović je do sada daleko najteži protivnik u mojoj karijeri. Čovjek je boksao u teškoj kategoriji i spustio se u moju, a susretao se sa zaista vrhunskim protivnicima kojima je pružio odličan otpor. Vjerujem da su šanse u ovom dvoboju podjednake i ukoliko želim pobijediti, trebam maksimalno potegnuti. Bit će 50-50”, rekao je Bilić u nedavnom intervjuu za Fight Site dodavši:

“Ukoliko pobijedim Ajetovića, otvara mi se prilika da u veljači boksam protiv Dominikanca Rafaela Bejrana za europsku WBO titulu. To je plan, no naravno, svašta se u međuvremenu može izjaloviti.”

Cijela priredba će se u petak uživo prenositi na Eurosportu s početkom u 21 sat, a mi vam donosimo ekskluzivne fotografije sa službene vage na kojoj je Bilić izgleda fizički sjajno pripremljeno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI