Pogledajte 50 najboljih udaraca Golovkina i Canela (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 15.09.2017 19:52h Autor:

Canelo vs. Kirkland

Još nas tek nešto više od jednog dana dijeli do boksačkog spektakla između Canela Alvareza i Gennadya Golovkina. Mi vam stoga donosimo pravu poslasticu, kompilaciju po najboljih 25 udaraca izvedenih od strana ova oba boksačka velemajstora.

Ovo je uistinu duel dva prava nokautera, čiji udarci jednostavno ne opraštaju i duel dva boksača koji su rušili nekolicinu boksača koju nitko prije njih nije. Golovkin je poznat po svom ofenzivnom stilu, kojim protivnicima jednostavno “ne da disati”, dok je Canelo poznat kako boksač koji jednim udarcem može svakog protivnika poslati u “zemlju snova”.

Ovo su kompilacije objavljene na Youtube kanalu “Boxing Legends” i nema sumnje kako su u pitanju najbolje kompilacije u slučaju obojice, na kojima savršeno možemo vidjeti što je svaki od njih sposoban, odnosno kako izgledaju njihovi udarci te kako protivnici reagiraju na primanje istih. Sve to, naravno, u usporenim snimkama koje još bolje dočaravaju ono što Canelo i GG mogu izvesti.

Večeras je na rasporedu vaganju, dok ćemo u noći sa subote na nedjelju moći uživati u veličanstvenom spektaklu, sudara dva tehnički najbolja udarača današnjeg boksa. Uživati ćemo u pravom meču godine!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI