Počeli su pregovori za Hari vs. Verhoeven!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2016 12:50h Autor:

Badr Hari i Rico Verhoeven

Ono što se već mjesecima spominje kao glasina, uskoro bi se moglo dogoditi na oduševljenje brojnih obožavatelja. Jon J. Franklin, jedan od čelnih ljudi Gloryja, ovih je dana potvrdio kako promocija radi na ogranizaciji meča između Rica Verhoevena i Badra Harija.

Iz Gloryja se nadaju kako će se Hari pojaviti kao gost na njihovoj 31. priredbi koja će se održati ove subote u Amsterdamu. Upravo bi nakon tog susreta mogli saznati nešto više informacija o ovom potencijalnom dvoboju.

“Badr Hari je veliko ime u našem sportu i konstantno je prozivao Rica koji je potvrdio da želi ovaj meč. Ne traže samo borci ovo, gdje god pogledam vidim fanove kako prizivaju ovu borbu i mi kao vodeća organizacija u ovom sportu smo najbolje pozicionirani i osjećamo obvezu razmotriti ovaj dvoboj. Naravno, kao fan, i ja ga želim vidjeti”, zaključio je Jon J. Franklin.

Da su pregovori počeli, potvrdio je za De Telegraaf i trener aktualnog Gloryjevog prvaka.

“Pregovori su počeli. Postoje dobri izgledi da se Rico i Badr bore jedan protiv drugoga. Nadam se da nećemo dugo čekati na ovu borbu. Što se nas tiče, može se održati sljedećeg tjedna, ali isto tako razumijem da moramo imati strpljenja”, izjavio je Dennis Krauweel.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI