Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pobjedniku meča Pacquiao VS Mayweather 140 milijuna dolara! | Fight Site

Pobjedniku meča Pacquiao VS Mayweather 140 milijuna dolara!

K1 / Boks 17.03.2012 22:14h Autor:

Manny Pacquiao

Da se u svijetu profesionalnog boksa u usporedbi s MMA vrti daleko veći novac, barem kada su u pitanju borci iz samog vrha, nije tajna nikad ni bila. No, svaki put iznova iznenađuju brojke.

Ovog puta se radi se o mogućem meču između Manny Pacquiaoa i Floyd Mayweather Jr. Pacquiao je, naime, poslao ponudu Mayweatheru po kojem bi se zarada od približno 200 milijuna dolara od njihovog meča raspodijelila po sistemu 70-30. Pobjedniku bi tako pripalo vrtoglavih 140 milijuna, a poraženom preostalih 60 milijuna.

Najveća prepreka je dosad bila raspodjela od novca koji bi se uprihodovao od televizijskih prava. Mayweather je dosad odbio ponudu od 55 milijuna dolara plus polovica bonusa od TV prava, a treba vidjeti kako će reagirati na ovu puno zanimljiviju, ali i rizičniju ponudu.

Pacquiaov tim je Mayweathera malo podbocnuo rekavši da ova ponuda ne bi smjela biti sporna s obzirom da je sam Mayweather izjavio kako je uvjeren u laganu pobjedu nad njihovim borcem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI