Petje: Nadam se da nisam nikoga razočarao u Areni Zagreb (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.03.2013 09:17h Autor:

Petje VS Chuang (screenshot)

Mladi i talentirani slovenski borac Samo Petje u posljednji je trenutak uskočio u prestiž meč do 67 kilograma na K-1 World Grand Prix Finalu u Areni Zagreb, a protivnik mu je bio iznimno opasni Kinez Xie Chuang.

Petje je nekoliko dana nakon odrađenog meča, kojeg je u konačnici izgubio sudačkom odlukom, iako prema nekima to nije bila potpuno pravedna odluka, odlučio ukratko progovoriti o najvećoj borbi u karijeri.

"Moram se najprije zahvaliti organizatorima Orsatu Zovku i Marku Petraku koji su mi dali priliku da sudjelujem na najvećem spektaklu u Europi, a ne smijem zaboraviti ni svog trenera Petera Pupovca i sekundanta Jasmina Bečirovića, kao ni sparing partnera Alena Štritofa. Zahvaljujem se i svima koji su me došli poduprijeti u Arenu, ali i onima koji su navijali protiv mene, jer bez njih ne bi bilo zanimljivo", napisao je Samo na svom Facebook profilu.

"Ušao sam u meč s prevelikom željom za pobjedu i možda sam upravo zbog toga na kraju doživio poraz. Čestitam svom protivniku Xieu Chuangu koji je pokazao svoju kvalitetu i zasluženo slavio. Neću previše pametovati oko svoje borbe, to prepuštam drugima, a ja se vraćam na trening kako bih se što bolje pripremio za novi izazov koji me uskoro čeka u Novom Mestu u Sloveniji protiv tajlandskog protivnika. Nadam se samo da nisam nikoga razočarao svojim nastupom, pružio sam svoj maksimum u tom trenutku", dodao je Petje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI