Peterson dopingiran, ništa od dvoboja s Khanom?!

K1 / Boks 10.05.2012 12:20h Autor:

Amir Khan i Lamond Peterson

Fight Channel je 21. svibnja trebao uživo prenositi još jednu spektakularnu HBO noć boksa gdje su se u glavnoj borbi večeri trebali susresti Lamont Peterson i Amir Khan. Nažalost za meč za titulu prvaka u super lakoj diviziji po WBA i IBF ljestivcama je otkazan zbog pozitivnog doping testa aktualnog prvaka Petersona.

Naime, prilikom posljednjeg doping testa u Petersonovom urinu je pronađen sintetički testosteron. Iako odluka o otkazu meča još uvijek nije i službena jer se Petersonov tim žalio i traži analizu uzorka “B”, gotovo je sigurno da se ništa neće promijeniti.

Inače, ovo je trebao biti revanš susret njihovog prvog meča s kraja prošle godine kada je Khan poražen vrlo diskutabilnom odlukom sudaca nakon što su mu oduzeta dva poena zbog guranja protivnika u klinču. Odmah su se pojavile i špekulacije kako je i nakon prvog meča u prosincu Peterson bio dopingiran, odnosno da bi i ishod tog meča mogao biti promjenjen u No Contest.

Khanov tim je navodno u potraži za novim protivnikom, a ovaj bi dvoboj mogao biti pomaknut za nekoliko mjeseci. Čekamo epilog…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI