Paulie Malignaggi: Moj menadžer pregovora s Danom Whiteom o meču protiv McGregora

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 13.10.2017 22:15h Autor:

Paulie Malignaggi

Čini se kako nije sto posto sigurno da će Conor McGregor svoj idući nastup odraditi u UFC kavezu, barem ako je vjerovati onome što govori Paulie Malignaggi. Američki boksač je izjavio kako njegov menadžer, Al Haymon, trenutno pregovara s Danom Whiteom oko njegovog meča protiv Irca.

Za meč McGregora i Malignaggia je zapravo vrlo izvjesno da će se dogoditi, ukoliko Irac odluči ponovno navući velike rukavice i ući u boksački ring. Situacija s njihovog sparinga je već dovoljna za to da se stvori dobra pozadinska priča, a treba uzeti u obzir i to kako su u pitanju dva prava brbljavca, koji znaju zainteresirati medije.

Malignaggi je već više puta govorio kako bi se protiv McGregora borio i besplatno, a vjeruje se kako niti MMa šampion ne bi imao ništa protiv tog meča, posebno jer bi u pitanju bila još jedna dobra zarada, ali i meč protiv ipak slabijeg i lošijeg boksača nego što je to Floyd Mayweather. Naravno, tu su i spomenuti dugovi sa sparinga, za koje obojica smatraju kako trebaju doći na konačnu naplatu.

“Meč će se sigurno dogoditi, ukoliko Conor to želi. Ja sam već razgovarao sa svojim timom. Kao i Mayweatheru, meni je također Al Haymon menadžer i mogu vam reći kako znam da je on već u pregovorima s Danom Whiteom”, rekao je Paulie.

36-godišnji Malignaggi je svoj posljednji meč odradio u travnju ove godine. Tada je poražen od Sama Eggingtona te se odlučio umiroviti. U karijeri je upisao 36 pobjeda i osam poraza, od čega je samo sedam pobjeda ostvario nokautom. Svojevremeno je držao IBF i WBA svjetske titule u junior velter kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI