Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Paul Daley: Nisam zadovoljan nastupom, no pobjeda je tu | Fight Site

Paul Daley: Nisam zadovoljan nastupom, no pobjeda je tu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.10.2014 15:59h Autor:

Paul Daley

Paul 'Semtex' Daley je nastupio na jučerašnjem K1 World Max eventu te je došao do pobjede sudačkom odlukom. Ipak, britanski borac je izjavio kako nije zadovoljan svojim nastupom te da se osjeća poraženo.

Istina, nije to bio najbolji Daleyev nastup, no teško da itko može reći da pobjeda nije zasluženo. Jednostavno, Daley je bio aktivniji od svog iranskog protivnika, više je pokušavao i bio ubojitiji, no on je takav borac,koji uvijek traži nokaut. Nakon borbe je, na svom Facebook profilu objavio status:

"Nisam nimalo zadovoljan svojim nastupom. No, pobjeda je tu i to je bitno, iako se osobno osjećam poražen, jer sam došao prezentirati tehniku i dobre kombinacije, no nisam imao protivnika koji bi mi omogućio takvu borbu.

Bio je to jako težak protivnik za boriti se protiv njega, jer ima sjajan tajming i vrlo dobro drži distancu. Svaki put kad je pogodio kick, moram priznati da je vraški boljelo. No, pronašao sam put, imao sam vjere i uspio sam doći do borbe te plasirati neke snažne udarce. Uspio sam barem djelomično postići da borbe ode tijekom koji mi odgovarao i pobijedio sam.

Ponekad imaš priliku pokazati tehniku i ljepotu ovog sporta, no nekad se za pobjedu jednostavno moraš izboriti, kao što sam ja napravio ovog puta."

Daley bi svoj idući nastup trebao imati u MMA vodama, i to u Bellatoru, organizaciji s kojom je nedavno potpisao ugovor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI