Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Pat Barry protiv Bouzidija na Gloryju 20! | Fight Site

Pat Barry protiv Bouzidija na Gloryju 20!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.01.2015 08:51h Autor:

Pat Barry

Ovog će vikenda Pat Barry ponovo biti u akciji. U Houstonu će mu protivnik biti Dennis Demoreo na Legacy priredbi, ali u travnju će dobiti novu priliku na Gloryju.

Najjača kick-boks organizacija objavila je da će 3. travnja u Dubaiju održati svoju novu priredbu, a na njoj će se naći i Pat Barry. Na Gloryju 20 će mu protivnik biti Mourad Bouzidi koji se posljednjih godina teško sastaje s pobjedama, ali se nakon kratkog izleta u polutešku kategoriju vraća među teškaše. Barry je u svom premijernom nastupu na Gloryju doživio nokaut u meču sa Zackom Mwekassom i ovo će mu biti nova prilika da dokaže kako mu je mjesto u ovoj promociji.

Glory 20 predvodit će Gabriel Varga i Mosab Amrani u borbi za naslov prvaka u pero kategoriji. U Dubaiju ćemo vidjeti i turnir izazivača u srednjoj kategoriji. U polufinalima će se boriti Jason Wilnis i Alexa Pereira te Wayne Barrett i Simona Marcusa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI