Pat Barry debitira na Glory 16 u rezervnom meču turnira teškaša

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.03.2014 21:06h Autor:

Pat Barry

Pat Barry, u Hrvatskoj vrlo popularni bivši MMA borac, a sada član Glorya, saznao je datum svog debia u Gloryu, odnosno službenog povratka profesiolanom kickboxu. Barry će nastupiti na Glory 16 eventu, 3. svibnja U Denveru, u rezervnom meču teškaškog turnira, a protivnik mu je vrlo talentirani Kongoanac, Zack Mwekassa.

Pat Barry će u Gloryu debitirati u Coloradu, saveznoj državi koja mu je trenutno dom, odnosno u njenom najvećem gradu Denveru. Pat Barry će nastupiti u rezervnoj borbi turnira koji bi trebao dati novog izazivača u teškoj kategoriji, a na istom eventu održati će se i borba za Glory prvaka u velteru između Niekya Holzdena i Marca de Bontea.

Protivnik Pata Barry biti će vrlo neugodni Kongoanac Zach Mwekassa, kojem će taj nastup također biti debi u Gloryu. Barry je dolaskom u Glory najavio da namjerava postati svjetski prvak, a ovo bi mu trebala biti prva stepenica prema tome, a u slučaju da se netko od boraca iz glavnog turnira ozlijedi, prilika za napad na naslov bi mu bila samo dvije borbe udaljena.

U polufinalnim borbama nastupiti će Anderson "Braddock" Silva, koji je nastupao na turniru za prvaka na Glory 11 eventu, a njegov je protivnik uvijek opasni Serhej Karitonov, koji uspješno kombinira kickbox i MMA karijeru. U drugoj polufinalnoj borbi nastupiti će jedan od najatraktivnijih boraca svijeta Erol Zimmerman, a njegov je protivnik bucmasti, ali vrlo opasni, Australac Ben Edwards.

Već ranije danas smo najavili da će priliku na istom eventu dobiti i Igor Jurković, u "superfight" borbi, a njegov protivnik je ruski borac Artem Vakitov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI