Paranoja u Mayweatherovom timu: McGregor je odglumio da je loš na sparingu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.06.2017 14:13h Autor:

Screenshot

Kad govorite o Floydu Mayweatheru i njegovom timu, ništa vas ne bi smjelo iznenaditi. Ako ste do sada barem malo pratili njegovu karijeru. Radi se o boksaču koji ništa ne prepušta slučaju i koji oko svakog detalja vodi brigu. Često svoje zahtjeve koristi kao psihološki pritisak na protivnike, a često su oni samo plod njegove paranoje.

Procurila nova snimka sparinga McGregora i profi boksača (VIDEO)

Je li u pitanju paranoja ili je “The Money team” započeo s psihološkim igricama kako bi srušili koncentraciju irskog MMA borca, teško je za procijeniti. Nama se ipak čini da je ovaj put u pitanju čista paranoja.

Vjerovali ili ne, Mayweatherov trener Nate Jones smatra da je sada već kultna snimka Conorovog sparinga s profesionalnih boksačem  niti više, niti manje nego – odglumljena! U razgovoru za Submision Radio je svoju teoriju elaborirao na prilično detaljan način.

“Mislim da smo vidjeli taj sparing. Prije svega, kao što sam rekao, pogledao sam ga, a meni je to izgledalo kao da bi moglo biti odglumljeno. Mi ne padamo na takve trikove, mi se spremamo za sve. Molim vas, vjerujte mi… pogledao sam snimku i u jednom trenuku pomislio da je prava, a u drugom da je odglumljena. Ne znam. To je sigurno drugačiji stil od onog Floyda. Ne želim da bilo tko pokušava ući u glavu Floydu, možda bi ovo mogla biti teža prilagodba za Floyda, nego za Conora. Stilovi su ti koji određuju kako će proći neki meč. Tko zna kakav će stil borbe imati Conor kada uđu jednom u ring. Mi sigurno nećemo ovaj meč shvatiti olako. To je prema nama jedan poptuno drugačiji sportaš. S obzirom da se ne radi o samom Floydu, ne brinemo se. Ali ćemo trenirati jako naporno”, rekao je trener i dodao:

“Pogledao sam snimku, kasnije sam pogledao čitav sparing, ali i dalje nisam siguran je li odglumljeno. Tako da to nećemo shvatiti olako. Nama ta snimka ništa ne znači. Pogledao sam je, ali nije bitna. Trenirat ćemo kao nikada prije. Ne vjerujem da ju je Floyd uopće pogledao, niti zna da postoji. Ne brinemo se oko snimke, uopće se ne brinemo. Ako izgleda loše na toj snimci, to ne znači da je zapravo loš. Možda je sve namješteno. Možda će ući u ring s nekim drugim i to može biti namješteno. Moramo vidjeti što će se dogoditi 26. kolovoza kada uđe u ring s najboljim. Tek tada će se vidjeti.”

Podsjećamo, na YouTube kanalu se prošlog tjedna pojavila nova produžena snimka sparinga između Conora McGregora i bivšeg IBO i IBF svjetskog prvaka Chrisa Van Heerdena. Ovaj put u trajanju od 5 i pol minuta.

Snimka može biti određeni orjentir kako bi se McGregor mogao snaći u sada već dogovorenom meču protiv Floyda Mayweathera 26. kolovoza. Naime, osim ove snimke ne postoje ozbiljni pokazatelji kako Irac izgleda u boksačkom sparingu protiv relevantnih boksača.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI