Pacquiao se našao na meti terorista!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.04.2016 10:22h Autor:

Manny Pacquiao (Facebook)

Najpoznatiji filipinski boksač, Manny Pacquiao, se prema riječima filipinskog predsjednika Benigna Aquina našao na meti terorista koje se dovodi u vezu s nedavnim ubojstvom jednog kanadskog državljanina.

Benigno Aquino III je tijekom jučerašnjeg dana otkrio kako se popularni boksač našao na meti zloglasne Abu Sayyaf terorističke organizacije.

“Oni se ponašaju poput kriminalaca kojima je jedini cilj stjecanje bogatstva. Navodno su planirali otmicu Mannyja Pacquiaoa ili nekog od njegove djece, kao i otmicu moje sestre Kris ili jednog njenog djeteta, a sve s ciljem kako bi iznudili što više novca za njihovo oslobođenje”, izjavio je Benigno Aquino III.

Planovi terorista su srećom propali nakon što su otkriveni, a uz navedene otmice u kombinacijama su bili i bombaški napadi po Manili.

Pacquiaoa smo inače posljednji put u ringu gledali prije 20-ak dana kada je svladao Timothyja Bradleyja u njihovom trećem susretu. Nakon tog meča se povukao u mirovinu, ali je povratak boksu ostavio otvorenim. Trenutno se natječe za mjesto u filipinskom Senatu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI