Pacquiao savladao Bradleya odlukom sudaca: Vratit ću se ako mi boks bude nedostajao (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 11:38h Autor:

Manny Pacquiao

U svojoj posljednjoj borbi u karijeri, izuzetno motivirani Manny Pacquiao doslovno je izdominirao i prebio Timothya Bradleya, došavši do pobjede jednoglasnom odlukom sudaca. Nakon meča se umirovio, ali je ostavio vrata otvorena za možebitni povratak.

Uistinu impresivno je Manny Pacquiao izgledao u meču te je podsjetio na svoje najbolje dane. Nećemo lagati ako kažemo da je ovo bio dvije klase bolji PacMan nego što smo ga mogli gledati protiv Floyda Mayweathera. Timothyu Bradleyu nije dao gotovo nikakvu šansu, a najtočniji opis je ono što je Manny rekao nakon meča, da je ovog puta bio agresivniji, ali ujedno i oprezniji.

Bradley je dva puta tijekom meča završavao na podu, u sedmoj i devetoj rundi, a suci su presudili tri puta po 116-110 za Pacquiaoa. Bradley je zapravo zadnjim rundama gdje je krenuo na sve ili ništa popravio krajnji rezultat, no i PacMan je tu malo pustio gas, znajući da ima uvjerljivu prednost. Njegov boks bio je uistinu prekrasan, pogađao je sjajne serije, a možda i još bolje kontrirao u situacijama kad se činilo da dozvoljava Bradleyu da on krene u napad.

Zanimljivo je kako je Manny ovaj meč dobio drugačijim udaračkim stilom nego neke ranije. Minimalno je koristio snažne udarce desnom rukom, koja je prošla kroz tešku operaciju ramena, odnosno prebacio je sve na lijevu, koja je radila bolje nego ikad.

Manny je dao vrlo emotivnu izjavu nakon kraja meča, a na pitanje o povratku, koje je dobio kasnije, dao je zanimljiv odgovor:

“Vratit ću se ukoliko osjetim da mi boks nedostaje…”

Nama je nedostajao ovakav Manny Pacquiao, jer ovo je Manny koji i dalje može pobijediti svakoga i šteta je da ga takvog nismo vidjeli protiv Floyda Mayweathera u svibnju prošle godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI