Pacquiao odustao od revanša s Hornom

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.09.2017 12:33h Autor:

Manny Pacquiao & Jeff Horn (Instagram)

Manny Pacquiao je odustao od revanš dvoboja protiv Jeffa Horna, koji je bio planiran za mjesec studeni. Podsjećamo, Australac je u srpnju svladao legendarnog bivšeg svjetskog prvaka u meču koji su mnogi ocijenili kontroverznim (barem njegovu odluku).

Nakon poraza “Pac-manov” trener Freddie Roach je izrazio želju da se njegov dugogodišnji pulen oprosti od profesionalnog boksa, no rekao je da bi prije toga mogao odraditi još taj jedan revanš protiv Horna. Dvoboj je načelno bio dogovoren za studeni, no Pacquiao je odustao navodno radi velikih obaveza koje ima kao senator u svojoj državi Filipini.

“Manny je odlučio da se neće boriti u revanšu protiv Jeffa Horna u 2017. godini”, rekao je Hornov promotor Dean Lonergan za Daily Telegraph.

“U ime filipinske vlade bit će dio delegacije koja će posjetiti Kinu. A to bi trebalo dogoditi u sredini njegovih priprema za taj meč”, dodao je Lonergan koji otkriva da će se Hornu za taj termin tražiti novi protivnik koji će zamijeniti Pacquiaoa.

To ne znači da je Filipinac potpuno odustao od revanša. Lonergan tvrdi da bi se meč protiv Horna, ako sve bude u redu, trebao dogoditi u 2018. godini. To naravno otvara i mogućnost trilogije. Pac-manovi fanovi bi ipak htjeli svog ljubimca vidjeti u nekoj manjoj kategoriji u nekakvom oproštajnom meču jer je očigledno da je vrijeme ovog boksačkog velikana prošlo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI