Pacquiao: Mayweather je znao za moju ozljedu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.05.2015 09:18h Autor:

Mayweather vs. Pacquiao

Manny Pacquiao nije uspio nanijeti prvi poraz Floydu Mayweatheru. Nakon što je borba završila očekivao je pobjedu, ali je isto tako izjavio da je tri tjedna uoči meča ozlijedio desno rame i s tom ozljedom ušao u borbu s Mayweatherom.

Pacquiao je u jednom trenutku čak razmišljao i o otkazivanju borbe. Uoči meča je očekivao da će dobiti injekciju koju je uz dozvolu Američke antidopinške agencije koristio tijekom priprema, ali Sportska komisija Nevade nije imala razumijevanja i njegov je zahtjev odbila.

Sve su te informacije očito doprle i do Mayweathera jer njegov je prijatelj i savjetnik Leonard Ellerbe cijelo vrijeme tvrdio da zna što se događa u Pacquiaovom kampu.

"Freddie Roach misli da vodi neprobojan kamp, ali ja znam sve što se tamo događa. Čuo sam da su pripreme bile vrlo teške.", izjavio je još uoči meča Ellerbe.

Pacquiao je pak uvjeren da je Mayweather znao za njegovu ozljedu i jer je suparnik tijekom meča stalno vukao za desnu ruku.

"Znao je za ozljedu. Siguran sam da je znao. Jeste li vidjeli kako me vukao za ruku? Očito je znao. Očito su informacije iz našeg kampa došle do Mayweathera.", izjavio je za filipinske medije Pacquiao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI