Pacquiao: Ja sam potpuno zdrav i vraćam se u ring!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.01.2013 10:01h Autor:

Pacquiao VS Marquez

Jedan od najboljih aktivnih profesionalnih boksača, Manny Pacquiao, demantirao je navode jednog liječnika da su se na njemu pojavili prvi znakovi Parkinsonove bolesti te je najavio svoj skorašnji povratak u ring.

Pacquiao spada među najbolje plaćene sportaše današnjice te se sve glasnije nagađa da bi se trebao održati i peti meč između njega i Juana Manuela Marqueza, koji ga je u posljednjem okršaju pri kraju borbe zaista brutalno nokautirao.

Doktor Rustico Jimenez, predsjednik Udruge privatnih bolnica, odlučio je upozoriti Mannyja kako je na njemu primijetio prve znakove Parkinsonove bolesti. "Kad bi se mene pitalo, on bi trebao završiti boksačku karijeru. On ima brze reflekse, ali primijetio sam prve znakove bolesti. Ne kažem da sigurno ima Parkinsonovu bolest, ali prvi znakovi su definitivno vidljivi", rekao je Jimenez.

No, Manny je odlučio sve to demantirati, a očito ne razmišlja ni o završetku karijere te se uskoro namjerava upustiti u pripreme za novu borbu.

"Nema baš nikakvog razloga za brigu, ja sam potpuno zdrav i upravo uživam na odmoru sa svojom obitelji u prelijepom Izraelu. 14. siječnja se vraćam na Filipine i početkom veljače bih trebao ponovno krenuti s pripremama, a želja mi je boriti se opet negdje tijekom travnja", rekao je Manny.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI