Pacquiao i Mayweather možda napokon iduće godine

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.09.2014 19:32h Autor:

ilustracija

Manny Pacquiao i Floyd Mayweather bi se, ako je vjerovati jednom od najpoznatijih boksačkih managera, Bobu Arumu, koji se brine i za karijeru filipinske zvijezda, napokon mogli susresti u ringu tijekom iduće godine.

Već godinama fanovi boksa očekuju meč dva vjerojatno najpopularniji svjetska boksača, Manny Pacquiaoa i Floyda Mayweathera. Do sad se ona nije uspjela ostvariti, većinom zbog financijskih razloga ili problema s promocijama ili kućama s kojima borci imaju ugovor, no ako je vjerovati Bobu Arumu, poznatom manageru, koji zastupa i Mannya, ona bi se mogla dogoditi.

"Obje najjače televizijske mreže, HBO i Showtime, su izuzetno zagrijane za to da se ovaj meč napokon održi. Vjerujem kako bi se to napokon moglo dogoditi tijekom iduće godine", rekao je Bob. 

No, fanovi se ne mogu početi radovati, jer po riječima menadžera, ovaj je meč već nekoliko puta bio "vrlo blizu", no on se još nije ostvario. Iako Pacquiao više nije uspješan kao prije, budući da je proteklih godina upisao dva poraza, ova bi borba i dalje bila vjerojatno najveći boksački "blockbuster" ikad. Ipak, uvijek su tu problemi oko podjele financijskog kolača i šanse da se taj supermeč održi ipak nisu velike.

Pacquiaov idući meč je 22. studenog, protiv Chrisa Algieria, dok se 'Money' sastaje s Marcosom Maidanom 13. rujna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI