Pacquiao bio uvjeren da je napravio dovoljno za pobjedu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.05.2015 11:43h Autor:

Manny Pacquiao

Manny Pacquiao nije bio sretan odlukom o pobjedniku jutrašnjeg meča, kao niti načinom na koji se Floyd Mayweather borio. No, unatoč tome, mislio je kako je napravio dovoljno za pobjedu.

Iako je cijelo vrijeme u ringu držao osmjeh na licu, Manny Pacquiao nije bio zadovoljan krajnjim ishodom meča protiv Floyda Mayweathera. Ono što mu je bilo na srcu napokon je iznio novinarima nakon meča. Dojmovi nisu bili najbolji, ali uspio je objasniiti neke stvari.

"Mislim kako sam dobio ovaj meč. On nije napravio apsolutno ništa. Samo je bježao i udarao me u trku. Nije lako pogađati prave udarce kad ti protivnik stalno bježi i ne želi se boriti. A što se tiče udaraca, podnosio sam ih bez problema, ne udara niti približno jako kao Antonio Margarito ili Miguel Cotto", rekao je Manny.

Manny nije lagao kad je rekao da je Floyd izbjegavao borbu, no to je bila taktika koja mu je donijela pobjedu. Iskoristio je svoje prednosti, a to su brzina i nevjerojatan rad nogu te je na taj način došao do pobjede. Publici se to ne sviđa, Mannyu također, no pobjeda je čista. Filipincu može ostati jedino zadovoljstvo da je MGM Grand Arena, u domovini njegovog protivnika, bila na njegovoj strani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI