PacMan želi dalje, Roach želi kraj

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 03.07.2017 12:39h Autor:

Dvije boksačke legende

Za razliku od većine fanova, pa čak i pomoćnih trenera u timu, Manny Pacquiao i Freddie Roach nisu tražili isprike za loš nastup u Brisbaneu i poraz od Jeffa Horna.

Roach: Razgovarat ću s Mannyjem, ne može biti boksač i senator

Sjajan meč koji je privukao više od 55 tisuća ljudi na nogometnom stadionu je podijelio javnost. Neki će reći da je odluka bila poštena, drugi da se radilo o krađi gigantskih razmjera. 115-113 koliko su pokazale bodovne tablice dva suca se čini prilično realno, dok je treći sudac ipak iznenadio sa 117-111.

Ako pitate samog Pacquiaoa, on se previše ne buni. Ne smatra da je pokraden te priznaje da ga je Horn itekako iznenadio.

“Poštujem odluku sudaca. Bio je mnogo čvršći nego što smo mislili”, izjavio je PacMan dodavši za filipinsku televiziju da su on i njegov tim mislili da su ipak zaslužili pobjedu.

“Imamo klauzulu o revanšu. Nema problema što se mene tiče”, objašnjava Filipinac koji ne sumnja da će nastaviti karijeru.

Njegov slavni trener Freddie Roach nije baš siguran. Već smo pisali o tome da im slijedi dugačak razgovor, no Roach je i prije njega novinarima rekao što mislim. Vrijeme je za mirovinu.

“Pričat ću s Mannyjem da je možda bilo dosta. Možda je to to”, poručio je Roach koji smatra da se Pacquiao ne može dovoljno fokusirati na treninge jer paralelno obavlja i posao senatora.

S 38-godina na leđima i mnogo profesionalnih izazova iza sebe, Roach vjeruje da je za Pacquiaovo zdravlje najbolje da objesi rukavice o klin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI