Ozljeđeni Paparyan prihvatio Bajićev izazov: Novi meč za titulu It’s Showtimea!

K1 / Boks 24.09.2011 19:24h Autor:

Zlatko Bajić i Sahak Paparyan

Zlatko Bajić bi se ipak trebao boriti protiv Sahaka “Haka” Paparyana. Podsjećamo, njihov današnji okršaj je otkazan jer se prvak It’s Showtime organizacije iznenadno povrijedio, iako je na jučerašnjoj vagi bio sasvim zdrav. Meč se trebao održati u nizozemskom Alkmaaru na priredbi “Mean and Huge”.

> Održana vaga, a onda Paparyan otkazao borbu Zlatku Bajiću!

S obzirom na otkaz u posljednji trenutak, Bajićev tim je uspio isposlovati novi termin dvoboja, no ulozi su sada malo veći. Paparyan će, naime, na kocku staviti i svoj pojas prvaka It’s Showtime promocije. Bajić ga je izazvao u ringu “Mean and Huge” eventa, a ovaj je pristao.

“Došao sam iz Hrvatske boriti se i dati sve od sebe. Nažalost, zbog povrede Haka nećemo ukrstiti rukavice. Osobno mi je jako žao. On je svjetski prvak i ovim putem ga izazivam na novi dvoboj za titulu, no nadam se da se ovaj put neće razboljeti”, izjavio je aktualni prvak Hrvatske u kick boksu.

Na to je Paparyan odgovorio:

“Žao mi je što zbog povrede nisam mogao nastupiti, no zahvaljujem se publici koja se odazvala i došla pogledati naš meč. Prava je šteta što večeras nismo mogli vidjeti tko je bolji. Zlatkov izazov prihvaćam i u sljedećem meču će ulog biti titula prvaka.”

Za sada se ne zna kada bi se trebao dogoditi najavljeni dvoboj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI