Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Overeem: K-1 mi je dužan mnogo novca koji nikada neću vidjeti! | Fight Site

Overeem: K-1 mi je dužan mnogo novca koji nikada neću vidjeti!

K1 / Boks 20.09.2011 08:44h Autor:

Alistair Overeem

Još uvijek aktualni K-1 Grand Prix šampion, Alistair Overeem, je otkrio kako mu japanska kick boks promocija i dalje duguje mnogo novca iako je zadnji dvoboj za njih odradio prije više od devet mjeseci. Nizozemac sumnja da će taj novac ikada vidjeti…

“Nisu me platiti. Radi se o mnogo novca, toliko vam mogu reći. Planiramo se n nekea pravne korake, no Japan je zemlja u kojoj tako nešto nije lagano. Prije svega, tu je jezična barijera, a onda i kulturna. Da li očekujemo nešto? Teško je reći. Iskreno, smatram da će biti jako teško. FEG je izgubio kredibilitet i ima mnogo neplaćenih računa, pa se može dogoditi da moj samo stave ispod gomile drugih. Stvarno su dužni dosta novca”, izjavio je novopečeni UFC-ov borac za MMAFighting.

Sada ga muče neke druge stvari, poput Brocka Lesnara i UFC-a 141.

“Sigurno je da Lesnar donosi mnogo izazova. Uvijek se bori da bi pobijedio i da bi uništio svoje protivnike. Očekujem da će navaliti svom silinom. Očekujem da će biti na 100 posto tog 30. prosinca”, smatra Overeem i dodaje:

“U UFC-u ima nekoliko jako zanimljivih dvoboja za mene. Tamo je prava akcija i pravi show. Bile su neke druge organizacije u igri i neke druge opcije, no svi su mi slali poruke i nukali me da potpišem za UFC. Pitali su me hoću li doći? Ja sam borac koji se uvijek bori protiv najboljih, a najbolji protivnici su u UFC-u.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI