Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ovakva najava vas ne može ne zainteresirati za meč godine! (VIDEO) | Fight Site

Ovakva najava vas ne može ne zainteresirati za meč godine! (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 22.06.2017 09:41h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Krenule su i video najave za meč Conora McGregora i Floyda Mayweathera i to za početak one amaterske. No, oni zaduženi za službenu najavu morati će se jako dobro potruditi da nadmaše fantastičan uradak koji vam donosimo u ovom tekstu.

Ples od 180 milijuna dolara ime je videa čiji je autor Mike Fight, koji se već ranije proslavio svojim amaterskim uradcima te ima veliki broj pratitelja na svom Youtube kanalu. Ime je došlo od izjave irskog borca pri gostovanju u talk showu Conana O’Briana. Tada je, na pitanje da li bi se volio boriti protiv Mayweathera rekao: “Tko bi mogao odbiti ples u ringu za 180 milijuna dolara?” Još jedan dokaz toga koliki je Irac vizionar je činjenica da se upravo takva svota spominje po pitanju ovog meča.

Što se tiče samog videa, on traje četiri i pol minute i niti u jednom trenutku nije dosadan, budući da su u njemu prikupljene najbolje izjave oba borca, kako po pitanju ovog meča, tako po pitanju nekih ranijih tema. Nakon toga slijede inserti iz mečeva u kombinaciji s još nekim fantastičnim kadrovima.

Pa tko ovo ne bi gledao nakon ovakve najave?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI