Joshua vs. Kličko: Otkriveni detalji dogovora, ali i priča o propasti meča pred 80 tisuća gledatelja!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 17.10.2016 12:48h Autor:

Joshua, Hearn i Kličko (Screenshot)

Prema riječima poznatog boksačkog promotora Eddieja Hearna, teškaši Anthony Joshua i Vladimir Kličko odmjerit će snage 10. prosinca u Manchesteru.

Naglasimo kako je dogovor postignut, ali ćemo se za službenu potvrdu još uvijek morati strpiti. No to ne spriječava medije da svakim danom dolaze do novih informacija pa se tako saznalo kako će se meč održati u Manchester Areni, a prema trenutnoj situaciji dogovor je težak 30 milijuna funti koje bi trebali podijeliti suprotstavljeni boksači.

Kako stvari stoje, u ovim je trenucima kao ulog postavljena smo Joshuina IBF titula, dok se o preostalima još uvijek raspravlja.

Zanimljiva je i lokacija na kojoj smo mogli gledati ovaj teškaški okršaj prije nego što se rezervirala arena u Manchesteru. Naime, želja organizatora je bio Millennium stadion u Cardiffu za koji bi u prodaju pustili 80 tisuća ulaznica, no iz uprave objekta im je javljeno kako je taj termin rezerviran.

Hearn navodi kako je nešto kasnije saznao je isti rezervirao David Haye, a kada je pokušao saznati više informacija je otkrio da ugovor između uprave stadiona i Hayea zapravo još uvijek nije bio potpisan. Odgovorne je nazvao idiotima, ali je i izrazio žal što će se ovako dvoboj održati pred otprilike četiri puta manje posjetitelja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI