Otkrivamo još jedan par na K-1 WGP Finalu u Zagrebu: "BH Machine" Poturak vs. Ignashov!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.02.2013 08:58h Autor:

Poturak vs. Ignashov

Od utorka je poznat još jedan super fight koji ćemo gledati na K-1 Grand Prix Finalu u Zagrebu. Fight Site ekskluzivno doznaje da ćemo u 15.3. u Areni gledati suprotstavljene najboljeg bosanskohercegovačkog borca Dževada Poturka i opasnog Bjelorusa Alexeyja Ighashova.

Ovaj par nam je potvrdio i glavni producent priredbe i čelnik Fight Channela, Orsat Zovko komentirajući da se radi o odličnim borcima koji uvijek pruže sjajnu borbu.

"BH Machine" je u zadnja dva dvoboja pretrpio dva dvojbena poraza (Ciobanu, Aarab) pa je odlučniji nego ikada vratiti se pobjedničkim navikama upravo u Zagrebu. Iskusni borac je i prošle godine trebao nastupiti u Zagrebu na Cro Cop Final Fightu, no tada se ispriječila ozljeda oka zbog koje je otkazao dvoboj u posljednji trenutak.

Bjelorus se u bogatoj karijeri može pohvaliti sa čitavim nizom pobjeda protiv uglednih protivnika poput Freddyja Kemaya, Badr Harija, Petera Aertsa, Jurgena Krutha, Mikea Bernarda, Jana Nortjea i drugih. 2003. je nastupio i u Zagrebu na K-1 Final Fight Star War eventu kada je odlukom sudaca svladao domaćeg Josipa Bodrožića. 2012. je bila polovično uspješna godina za Ighashova. Ubilježio je pobjede protiv Rusa i Hameur-Laina te poraze od Cenika i Hrona.

Poutrak i Ighashov su već jednom ukrstili međusobno rukavice. Bilo je to 2009. godine na K-1 turniru u Budimpešti kada je Bjelorus slavio tek u ekstra rundi sudačkom odlukom. 

"Velika mi je čast nastupiti na K-1 WGP Finalu u Zagrebu, a posebno mi je drago što ću ući ponovno u ring protiv Dževada. Prvi naš dvoboj je bilo vrlo težak, no na karaju sam odnio pobjedu. Ovaj put idem još žešće i budite sigurni da ćete gledati vrhunski dvoboj kakav ova priredba i zaslužuje. Želim se ponovno vratiti na sam vrh K-1 scene te je ovo sjajna pozornica za vrijednu pobjedu", rekao je Ignashov o dvoboju s Poturkom.

Ulaznice za K-1 Grand Prix Finale u zagrebačkoj Areni u prodaji su od 1.veljače i mogu se nabaviti u sustavu Eventima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI