Osvojite K-1 WGP poster koji su potpisali svi borci!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.03.2013 11:00h Autor:

Badr Hari potpisuje poster

K-1 World Grand Prix Finale je završilo fantastičnim uspjehom najboljeg hrvatskog borca svih vremena. Malo tko je ostao ravnodušan nakon Cro Copovog osvajanje pojasa K-1 prvaka u teškoj kategoriji, ali mi imamo još jedno malo iznenađenje za sve posjetitelje Fight Sitea.

Nagrađujemo vas s jednim K-1 WGP posterom koji je potpisalo svih osam boraca koji su sudjelovali u turniru, uključujući glavne zvijezde Cro Copa i Badr Harija!

Da biste se uključili u nagradnu igru potrebno je na YouTube uploadati vlastitu video snimku na tematiku K-1 WGP Finale. Može se raditi o snimci atmosfere u dvorani, izlaska borca u ring, dio meča, druženje s nekim od boraca i slično…

Nakon što ste svoj video uploadali na YouTube, potrebno je poslati link na e-mail adresu [email protected] i ukratko opisati svoj video.

Fight Site će nakon toga odabrati tri najzanimljivije video snimke, a glasanjem će biti određen najbolji video. Pobjednik je onaj koji bude imaš najviše glasova te on osvaja K-1 WGP potpisani poster, a preostala dva bit će također nagrađena s K-1 WGP katalogom u kojem se nalaze sve informacije o održanom eventu.

YouTube link na svoj video moguće je poslati na gore navedenu e-mail adresu najkasnije do 21. ožujka u 20:00h, a dan poslije toga bit će objavljeno koje tri video snimke su odabrane i nakon toga kreće glasanje koje će trajati 48 sati. Nagrade se šalju samo na teritoriju Hrvatske.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI